Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ WEB-PRAXIS ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!

Το ΙΝΒΙΤ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί μια πρωτοβουλία για την υποστήριξη και ανάπτυξη του τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, με έμφαση στους τομείς της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Σύνταξη προδιαγραφών - Αξιολόγηση προσφορών

Η σύνταξη προδιαγραφών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μίας καλά σχεδιασμένης διαδικασίας αγορών η οποία λαμβάνει υπόψη της, τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες των εκάστοτε χρηστών.


Οι προδιαγραφές θα πρέπει να εκπονούνται για κάθε είδος εξοπλισμού και να ακολουθούν (όσο είναι δυνατόν) ενιαίο πρότυπο. Σε αυτές περιγράφονται με σαφήνεια τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού και το επιθυμητό εύρος τιμών.


Για την εκπόνηση των προδιαγραφών λαμβάνονται υπόψη, η νομοθεσία (ή οι οδηγίες), οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών που ασχολούνται με την αποτίμηση τεχνολογίας, οι προδιαγραφές του ήδη εγκατεστημένου εξοπλισμού (για την εξασφάλιση συμβατότητας) και η γνώμη του ιατρικού, τεχνικού και νοσηλευτικού προσωπικού.


Για την επιλογή του καταλληλότερου προμηθευτή, πέρα από την κάλυψη των βασικών προδιαγραφών και την οικονομική του προσφορά, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το επίπεδο συντήρησης που προσφέρει καθώς και οι προηγούμενες συνεργασίες 


INBIT_logo_gq
Οδός Σταδίου, Πλατάνι, 265 00 Ριο, Πάτρα, Ελλάδα
Τηλ. +30 2610 911590 911591, Fax. +30 2610 911592 
e-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αναζήτηση

INBIT ΒΙΝΤΕΟGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Το ΙΝΒΙΤ στεγάζεται στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

inbit_home.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραφείο Πάτρας:
Οδός Σταδίου, Πλατάνι,
265 00 Ρίο, Πάτρα, Ελλάδα 
Τηλ. +30 2610-911590 - 1
Φαξ.+30 2610-911592

Γραφείο Αθήνας:
Μικράς Ασίας 35-37,
115 27, Αμπελόκηποι, Αθήνα, Ελλάδα

info@inbit.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Copyright © 2019 . All Rights Reserved.