Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ WEB-PRAXIS ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ!

Το ΙΝΒΙΤ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί μια πρωτοβουλία για την υποστήριξη και ανάπτυξη του τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, με έμφαση στους τομείς της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Συμμετοχή του ΙΝΒΙΤ στην Ημερίδα της ΕΛΕΒΙΤ «Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Ελλάδα: Γεφυρώνοντας το χάσμα»

Το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΙΝΒΙΤ) συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ), μέλος της IFMBE (International Federation for Medical and Biological Engineering) και της EAMBES (European Alliance for Medical and Biological Engineering & Science).

Η Ημερίδα με τίτλο «Βιοϊατρική Τεχνολογία στην Ελλάδα: Γεφυρώνοντας το χάσμα» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, στο Ξενοδοχείο President στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, το ΙΝΒΙΤ παρουσίασε το Σύστημα Διαχείρισης ΒΙΤ “Web-Praxis”, καθώς και την ελληνική έκδοση τριών δημοσιεύσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) από τη σειρά Medical Device Technical Series, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων. Οι τρεις πρώτες μεταφράσεις στα Ελληνικά, που κυκλοφορούν ήδη σε έντυπη μορφή, είναι διαθέσιμες και ως e-books εδώ.


Αναζήτηση

INBIT ΒΙΝΤΕΟGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Το ΙΝΒΙΤ στεγάζεται στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

inbit_home.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραφείο Πάτρας:
Οδός Σταδίου, Πλατάνι,
265 00 Ρίο, Πάτρα, Ελλάδα 
Τηλ. +30 2610-911590 - 1
Φαξ.+30 2610-911592

Γραφείο Αθήνας:
Μικράς Ασίας 35-37,
115 27, Αμπελόκηποι, Αθήνα, Ελλάδα

info@inbit.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Copyright © 2019 . All Rights Reserved.