5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλινικής Μηχανικής και Διαχείρισης Τεχνολογιών Υγείας – 5th ICEHTMC 2023

5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κλινικής Μηχανικής και Διαχείρισης Τεχνολογιών Υγείας – 5th ICEHTMC 2023

Το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός Κλινικής Μηχανικής παγκοσμίως!

 

Το Συνέδριο

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Παγκόσμιου Συνέδριου Κλινικής Μηχανικής και Διαχείρισης Τεχνολογιών Υγείας (ICEHTMC 2023) ανακοίνωσε ότι το Συνέδριο θα διεξαχθεί μεταξύ 1 και 4 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Kalam του AMTZ στο Visakhapatnam στην Ινδία. Το ICEHTMC φιλοξενείται για πρώτη φορά στη Νοτιοανατολική Ασία και αναμένεται ότι θα παρεβρεθούν πάνω από 1.000 συμμετέχοντες από τον χώρο της κλινικής μηχανικής και των τεχνολογιών υγείας.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο ICEHTMC πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και διοργανώνεται σε διαφορετική ήπειρο κάθε φορά, με σκοπό τη διευκόλυνση της ανταλλαγής γνώσεων, της μετάδοσης της εκπαίδευσης αναφορικά με τεχνολογίες αιχμής και της παγκόσμιας δικτύωσης της κοινότητας της κλινικής μηχανικής. Στο συνέδριο παρουσιάζονται αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών, συγκριτικής αξιολόγησης, καθώς και βέλτιστες πρακτικές και σημαντικές καινοτομίες στις τεχνολογίες υγείας μεταξύ των ενδιαφερόμενων φορέων ώστε να συμβάλλουν σε καλύτερα αποτελέσματα και στην βελτίωση της εμπειρίας ασθενών.

 

Call for Abstracts

Προθεσμία για την υποβολή περιλήψεων έχει οριστεί η 1η Ιουνίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία, τις οδηγίες υποβολής καθώς και τη φόρμα υποβολής περιλήψεων θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Πληροφορίες Υποβολής Περιλήψεων

 

Επιστημονική Επιτροπή Συνεδρίου

Η οργανωτική ομάδα του 5ου ICEHTMC ανακοίνωσε μια παγκόσμια επιστημονική επιτροπή που θα ηγείται της διαδικασίας αξιολόγησης των περιλήψεων που θα υποβληθούν. Στην επιτροπή συμμετέχουν 130 επιστήμονες των τεχνολογιών υγείας από περισσότερες από 80 χώρες αντιπροσωπεύοντας τις έξι περιοχές του κόσμου. Μέρος στην επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου λαμβάνει και το ΙΝΒΙΤ με τον Άρη Δερμιτζάκη. Όπως και σε προηγούμενα Συνέδρια, η Adriana Velazquez του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι η Επίτιμη Πρόεδρος της Επιτροπής.

Η λίστα με τους συμμετέχοντες στην επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου βρίσκεται εδώ.

 

Πηγή: Global Clinical Engineering Alliance