Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: European Health Tech Summit | 21-23 Μαρτίου 2023

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: European Health Tech Summit | 21-23 Μαρτίου 2023

 

Το European Tech Health Summit, που φιλοξενείται από τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Μαρτίου έως τις 23 Μαρτίου 2023 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα επικεντρωθεί στην καινοτομία και την τεχνολογία ως πύλες για ένα ασφαλέστερο μέλλον στον τομέα της υγείας. Θα γίνει λόγος για την εξέλιξη των επαγγελμάτων υγείας, την ψηφιακή μετάβαση και την εξέλιξη των ψηφιακών τεχνολογιών.

Ο Νίκος Παλληκαράκης, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΙΝΒΙΤ), στα πλαίσια του European Health Summit θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο «Showcases of advanced training and use of innovative technologies: Biomedical Technology use training» την Τρίτη, 21 Μαρτίου.

Η παρουσίαση αυτή αποτελεί μέρος της δεύτερης συζήτησης που θα λάβει χώρα στις 21 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία θα επικεντρωθεί στην αναβάθμιση των επαγγελμάτων υγείας για την ψηφιακή μετάβαση και θα συνδιοργανωθεί από τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον ευρωβουλευτή Dennis Radtke. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα υπογραμμιστούν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που συναντούν οι επαγγελματίες υγείας προκειμένου να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα ψηφιακά εργαλεία.

Για να πραγματοποιήσετε εγγραφή  για το σύνολο των παρουσιάσεων και συζητήσεων του European Tech Health Summit μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://linkr.bio/SteliosKympouropoulos_